דן עמיר - ייעוץ עסקי וקולינרי למסעדות - לוגו

אודות

אני דן עמיר, יועץ עסקי וקולינרי למסעדות.

אני פועל בתחום המסעדנות כבר למעלה מעשרים שנה. התחלתי בלא אחרת מאשר קפולסקי המיתולוגית, שם התאהבתי במקצוע.
עוד לפני שהתגייסתי לצה"ל הספקתי לעבוד גם בנאפיס ובמסעדת BP, בתור מלצר שמנצל כל הזדמנות כדי להיכנס לעזור במטבח או בבר.
אחרי שירות קרבי משמעותי בצה"ל וטיול חובק עולם, ניהלתי את מסעדת האירועים וההופעות החיות "פריקית", חזרתי לעוד שורת תפקידים ב-BP ופתחתי את הסניף בנתניה, בו הייתי שותף ושף.

עבדתי בכל עמדה ובכל תפקיד אפשרי במסעדה, הן כעובד והן כמנהל.
הייתי גם שף פרטי, ערכתי סדנאות בישול, ועדיין הרגשתי שאני רוצה לעשות עוד משהו: בערה בי התשוקה לעזור לאנשים אחרים.

במקביל לאהבה שלי לעולם המסעדות, למדתי קואוצ'ינג ושורה ארוכה של קורסים מעולמות הפסיכולוגיה וההתפתחות האישית.
ידעתי שעם ההכשרה הזו, משולבת בכל הידע והניסיון שצברתי במהלך השנים, עם הערכים והתכונות האישיות שלי – אוכל לתרום הרבה ולעזור לאנשים בתחום שאני כל כך אוהב.

ואיזה כיף שזה מה שאני עושה היום.

דן עמיר - ייעוץ עסקי וקולינרי למסעדות

הצלחת מסעדה נמדדת לא רק במנות המוגשות,
אלא גם ובעיקר באנשים ובתהליכים התפעוליים

כיום אני מציע שירותי ייעוץ למסעדות שנמצאות בתהליך הקמה ולמסעדות קיימות שרוצות לשפר את היעילות התפעולית, את הרווחים ואת הסדר והארגון שלהן. כמו כן אני מעביר שורה של הדרכות קולינריות, הדרכות שירות והכשרות מותאמות למנהלים.

אני מאמין שיש לי את היכולת לחולל שיפור משמעותי עבור כל לקוח ולקוחה,
בין היתר בזכות ההיכרות האישית שלי עם כל תפקיד במסעדה, והודות ליכולות הדרכה גבוהות שמאפשרות לי להעביר חומרים בצורה מקצועית וטובה. יש המון ערך מוסף ביכולת שלי להניע אנשים ולהוביל אותם להצלחה אישית.

אם אתם יזמים, מסעדנים, בעלי רשתות, זכיינים, מנהלים ושפים, או שפשוט בוערת גם בכם תשוקה עזה לעולם המסעדנות, אני מזמין אתכם לפנות אליי.

יחד, נקדם את המסעדה שלכם, את הצוות והמנהלים שלה, להצלחה קולינרית ועסקית.

איך אני יכול לעזור למסעדה שלכם?